Hirdetés

Battleforge - kijött a Renegade Edition kártya-szett

|

A rendhagyó ingyenes gyüjtögetős kártyajáték/RTS-hez új kártya-szett jelent meg.

Hirdetés

A Renegade Edition névre hallgató "kiegészítő" mától kezdve él - tehát megtalálható a Battleforge szervereken.

Az új pakk segítségével Nyn déli régióiba juthatunk el (Southern Wastes), és új, legendás egységeket és monumentális épületeket is használhatunk. A több, mint 60 új kártya úgynevezett "Renegade Booster Packs" csomagokba rendezve várják a vásárlókat.

Két új támoható frakció került be az egyébként ingyenesen játszható játékba: a Banditák (The Bandits) és a Kőfajúak (Stonekin). Emellett innovatív legendás egységeket tartalmaz. 60 új egység és épület kerül majd be a battleforge paklikba, sokkal változatosabb támadó és védekező épületeket és taktikákat vethetünk majd be az új kártyák segítségével. Az új boosterben dual-orb kártyák is lesznek, amelyek érdekes és izgalmas stratégiai döntések meghozatalában is segíthetnek

Az új booster pack már kapható a játékbeli virtuális boltban, 250 Battleforge pontért vagy 2 dollár 50 centért cserébe.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)