Hirdetés

Battleforge - Mindenkit vár a béta

|

Végső fázisba lépett a Battleforge bétatesztje, és immár bárki kipróbálhatja az EA új üdvöskéjét.

Hirdetés

Érdekes játéknak ígérkezik a Battleforge. Kártyákat lehet gyűjtögetni,aztán ezek segítségével egészen egyedi hadseregeket lehet majd összeállítani. Az összeállított haderőt aztán próbára lehet tenni online, újabb kártyák reményében, majd az online megszerzett kártyákkal, vadulni az egyjátékos kampányban. Mindezt egy igen mutatós grafikai köntösbe öltöztették, és a fantasy világ is elég jól kitalált. A műfaj rajongó biztosan hosszú hetekre a monitorok elé lesznek szegezve, aki viszont nem ismeri, vagy csak nem biztos benne, hogy neki ez kell, annak itt a nagyszerű alkalom, hogy kipróbálja. Alant egy kis segítség a béta verzió működésre bírásához.
1. Töltsük le a klienst ügyesen, innen. Az EA downloader NEM kell feltétlenül.
2. Indítsuk a gammát
3. Logoljunk be a BattleForge szerverre. Ehhez azt az e-mail címünket,és jelszavunkat adjuk meg, amit az EA Account létrehozásakor használtunk. Amennyiben nem lenne ilyenünk, akkor biza azt csinálni kell, katt ide!
Ezután körülbelül készen is vagyunk, a licensz elfogadása után a játék kicsit updatelget, majd a karakterválasztónál találjuk magunkat, ahol avatárunk megalkotása után indulhat is a móka! Az introt egyszer mindenképpen érdemes megtekinteni, de aztán ez ki is kapcsolható. Minden résztvevő jogosult egy tuningolt Firedancer kártyára, természetesen csak akkor, ha megveszi majd március 26-án a teljes játékot.

 

battleforge3.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)