Hirdetés

Battlefront 3 - Készül, vagy nem?

|

Előrendelni már lehet, de bejelentve még továbbra sincs a Battlefront 3.

Hirdetés

Eredetileg a Free Radical készítette volna a Battlefront 3-at, ám a projektet a LucasArts kukázta, a csapatot pedig felvásárolta a Crytek. Ez a hivatalos álláspont, bárki állítson is bármit. Igen ám, de elég érdekes dolgok történnek mostanában Battlefront 3 téren.

A legfurább talán, hogy a játékot már elő is lehet rendelni, holott hivatalos bejelentés nincs. A másik, hogy Chris Marazzo casting director szerint igenis készül a Battlefront 3, és ő már csak tudja, mivel ő szedte össze hozzá a színészeket. Állítása szerint az eredeti Battlefront 3 lett a Star Wars Empire at War: Forces of Corruption, ám a Battlefront 3 fejlesztését nem állították le. Most már csak az a kérdés, hogy akkor ki fejleszti, és hogy mikor jelentik be, hiszen ugyebár elméletben már a negyedik rész is készülget....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)