Hirdetés

Battlefront - Új köntösben, régi hangulattal

|

A Matrix Games és a Strategic Studies Group bejelentette, hogy létrejött partnerkapcsolatuk értelmében kiadják újra a Battlefront című második világháborús stratégiai játékot, pontosabban annak feldolgozását. A legemlékezetesebb konfliktusok mind felelevenedhetnek a képernyőnkön (Saipan, Market Garden, Novorossisk, Gazala), a katonák feletti irányítás realitása egészen új szintre emelkedett, s a taktika is legalább olyan fontos szerephez jut, mint a harcok. Ezt elősegíti a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, az átláthatóbb kezelőfelület, és még sorolhatnánk. Akinek pedig valami nem felelne meg, az nyugodtan próbálkozhat valami újat alkotni a mellékelt egység-, pálya- és mesterséges intelligencia editor segítségével. A megjelenés 2006. augusztusára várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)