Hirdetés

Battle.net: Feliratkozás StarCraft II bétatesztre

|

Automatikusan bekerülhetünk a Blizzard bétatesztekre várakozó játékosok tömegébe, amennyiben élünk a lehetőségünkkel.

Hirdetés

Csillogó-villigó webkettes ruhácskába öltöztették a Battle.net agyonhasznált oldalát, az elkövetkezendő esztendőkben rendszeres látogatójává avanzsálunk, ugyanis a Blizzard korábban kijelentette, mindenkit kötelezni fognak használatára legyen szó újonnan megjelent vagy évtizedes játékokról. Miközben felhasználók ezrei regisztrálnak és próbálgatják a rendszer nyújtotta előnyöket, lehetőségeket néhányan eltűnt azonosítókról és online mókázást erősen befolyásoló tényezőkről tesznek jelentéseket. Gondoskodó vállalatként a Blizzard legépelt üzenetink tárolása és monitorozása mellett megoldásokat ajánl a felmerült problémákra a Battle.net oldalán, illetve a kapcsolódó fórumokban. Érdemes figyelmet szentelni a regisztráció során feltett fontos kérdésre, melyben arra szükséges válaszolunk, hogy szeretnénk-e automatikusan szerepet vállalni a Blizzard által szervezett bétatesztekben, valamint a kiválasztási folyamatokban (véletlenszerűen válogatnak össze szerencséseket). Minden kétséget kizáróan elérkeztünk a StarCraft II bétatesztelésnek első fázisához, nevezetesen a jelentkezéshez, melyhez mindössze egyetlen pipát szükséges dobnunk a Blizzard Beta Opt-in jelölőnégyzetbe (ha regisztrációnál kihagytuk volna, később megváltoztathatjuk adatainkat, így a bétatesztekben való részvétel lehetőségétől nem esünk el véglegesen).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)