Hirdetés

Battle.net fórumok - hozzászólni csak valódi névvel lehet majd a jövőben.

|

A Blizzard kihírdette a battle.net-en hogy a jövőben csak valódi kereszt és vezetéknévvel lehet majd hozzászólni a hivatalos battle.net fórumokon.

Hirdetés

Máris látom a rengeteg felháborodót, a hatalmas vitákat, az anyázásokat - pedig akinek nincs félnivalója, azt ez nem érinti hátrányosan.

A következő jelent meg a Blizzard hivatalos kommunikációjában:

"A közeljövőben, bárki, aki ír egy hozzászólást, vagy válaszol egy másik hozzászólásra a hivatalos Blizzard fórumokon, ezt valódi identitásával, tehát valódi kereszt és családnevével teheti majd meg. Opcionálisan ezek mellett a fő karakterének játékbeli nevét is szerepeltetheti. Ezek a változtatások az összes StarCraft II fórumon végbemennek az új közösségi nyitásától kezdve, amely a játék július 27-i megjelenése előtt indul majd. A World of Warcraft fórumokon a Cataclysm indítása előtt kerül ez a szabály bevezetésre. Néhány klasszikus fórum, többek között a klasszikus Battle.net fórum nem változik majd."

A Blizzard úgy érezte hogy a fórumai egyre hírhedtebbekké váltak arról, hogy szinte csak flamelésből, trollkodásból és hasonló kellemtlenkedésekből (veszekedés, egymásnak beszólás, offolás, reklám) álltak a topikjai.

A Blizzard úgy érzi, a fórumjai nagyon jó terepet biztosítanak annak, hogy a játékosok a játékokról beszélgessenek és vitatkozzanak - ez elősegíthető a konstruktív beszélgetést és összekötheti a közösség tagjait úgy, ahogy eddig még soha. Ezért a valós név használata sokkal inkább a jelenleg népszerű közösségi oldalak fílingjét adja majd a fórumoknak, és így méltóbban, a fórum funkcióinak megfelelőbben tudnak majd egymással kommunikálni a battle.net felhasználók.

Ti mit gondoltok erről? Javítani fog a fórum használatán és megitélésén ez a változtatás?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)