Hirdetés

Tölthető az új Battle.net launcher

|

Már régóta tervezgeti a Blizzard, hogy egy egységes felületen fogja össze az összes játékát. A Battle.net alkalmazás már egy ideje tesztelhető, de mától bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

Ha rendelkeztek Battle.net hozzáféréssel, akkor már le is kaphatjátok az összes, közelmúltban megjelent Blizzard játékot összefogó alkalmazást. Még nem kötelező a letöltése, egyelőre csak kísérleti jelleggel működik, de akinek 2-3 Blizzard játéka is van, annak érdemes lehet lekapni.

Nem csak egy szépen kinéző, letisztult felülettel ajándékozza meg a kísérletező kedvű gamereket de jelentősen meg is könnyítheti a rajongók életét. Az első (és talán legfontosabb) előnye, hogy aki rendelkezik a programmal,annak elég csak oda bejelentkeznie és onnantól fogva a World of Warcraft: Mists of Pandaria, a Diablo III és a StarCraft II: Heart of the Swarm kliens is kérdés nélkül indul majd el.

Ezen felül a launcher foglalkozik minden termék frissen tartásával, kiteszi az aktuális híreket (például informál minket, ha épp karbantartás van, vagy az adott szolgáltatással problémák vannak) és láthatjuk rajta, hogy melyik barátunk online. A letöltéshez csak egy Battle.net fiók szükséges (és egy kattintás ide), meg persze a fenti három játék valamelyike hogy értelme is legyen a telepítésnek. Előbb-utóbb érdemes lesz megbarátkozni vele, mert az új programok, mint a Hearthstone vagy a már pletykált kiegészítők is ebbe az új platformba épülnek majd be.

Ha kipróbáltátok írjátok le tapasztalataitokat a rendszerről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)