Hirdetés

Battle.net tisztogatás - 350.000 csalót zártak ki

|

A Blizzard bizony szigorú házigazda. A Battle.net ingyenes szolgáltatás ugyan, de a Blizz szeme (majdnem) mindent lát.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a Starcraft még tíz év után is mekkora rajongótáborral rendelkezik. A Diablo II hasonlóan népszerű az eltelt évek dacára. A Battle.net is sokat fejlődött, hogy ki tudja szolgálni a naponta odasereglő tengernyi embert. A Blizzard pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy aki náluk játszik, az csak pozitív élményekkel gazdagodjon. Természetesen csalók mindig lesznek, és sajnos a régi játékok olcsósága miatt már nem akkora katasztrófa a ban mint régebben, de azért öröm látni, hogy a Blizzard nem feledkezik meg a játékosokról. A tegnapi nap során a 350.000 játékost zártak ki a Battle.netről, akik mind valami olyan külső programot használtak, ami tiltottnak minősül. A pimasz hackz00rz banda akik a Diablo második részét használták nem túl szimpatikus módon, elsőre egy 30 napos tiltásban részesültek, ám amennyiben visszaesőnek bizonyulnak, a tiltás örökös lesz. Csalni nem szép dolog, ne csináljon ilyet senki! 


diablo2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)