Hirdetés

Battlestar Galactica PC-ház - Már majdnem repül

|

Olykor egészen elképesztő formát bír önteni az emberek rajongása, ha ösztönös tehetséggel és kreativitással párosul.

Hirdetés

Hála Imhotepnek, a fanatikus rajongás nem csak Mark Chapman-féle tragédiában képes feloldódni, hanem esetenként inspirálja "áldozatát" oly módon, hogy az érintett személy, vagy személyek olyat alkotnak, ami előtt tisztelettel emelhetjük meg kalapunkat. A GSO hasábjain már több alkalommal is találkozhattatok extrém külsejű számítógépházakkal, konzolokkal, vagy egyéb, benneteket érdeklő mementóival a kreativitásnak.

galactica.jpg


A hetvenes évek végén rövid ideig tündöklő Battlestar Galactica néhány éve indult újra, s a jelek szerint népszerűbb mint valaha. Esetünkben az említett sorozat iránti rajongás és a modding-láz egyszerre csapott le, s egy olyan házat eredményezett, amely a címszereplő csillaghajót hivatott utánozni. Mint láthatjátok, még mindig keresem a szavakat, no meg az állam darabkáit, amelyek szétszóródtak a padlón, miután eltátottam a számat, így javaslom ne is pazaroljátok rám drága időtöket, inkább ugorjatok át az eredeti cikkhez, abba némi értelem is szorult. IDE kattint....nagyon ügyes!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)