Hirdetés

Battlestations: Pacific - Április végén demózhatunk

|

A május tizenötödikén debütáló Battlestations: Pacific nem marad demonstrációs verzió nélkül.

Hirdetés

Erről árulkodik az Eidos közleménye, miszerint április végén, egészen pontosan harmincadikán minden Battlestations: Pacific iránt érdeklődő Xbox 360 és PC tulajdonos próbakörre viheti kiszemeltjét. A második világháború csendes-óceáni hadszínterével foglalkozó Battlestations: Pacific látványos földi, vízi és légi összecsapásokat ígér, több mint száz különböző katonai egység bevonásával.

Felhozatalában találhatunk tengeralattjárókat, nehézbombázókat és császári vasmadarakat és öngyilkos pilótákat. Demójában éppen az emlegetett öngyilkos pilóták próbálnak ártalmatlanítani egy amerikai repülőgép-hordozót. Ezenkívül kipróbálhatjuk korábban bemutatott multiplayer lehetőségei közül az Island Capture és Siege módokat, melyekben kizárólag gépi ellenfelek ellen nyomhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)