Hirdetés

Bayonetta - Hasonmás kerestetik

|

A Sega és a Maxim.com közösen keresi Bayonetta élő hasonmását.

Hirdetés

Japánban október végén, a világ többi részén 2010 elején mutatkozik be Xbox 360, valamint PlayStation 3 játékkonzolokon az Okami és a Devil May Cry sorozat atyja, Kamiya Hideki új játéka. A Bayonetta címszereplője egy alakváltás, lőfegyverek, mágikus trükkök és hosszú haja segítségével harcoló boszorkány.



Amnéziás boszink harcos angyalok és egyéb teremtmények seregein verekszi keresztül magát, mígnem az apránként összegyűjtött mozaikdarabokból kirajzolódik előtte múltja, s megérti hogyan, és miért került egy számára ismeretlen világba.
A DMC széria tagjaira emlékeztető alkotás a Platinum Games műhelyében készül, s bár a nemzetközi premier még odébb van, a kiadó úgy gondolta, nem árt neki egy kis hírverés.

Valami hasonló kellhet a győzelemhez



A női hős tálcán kínálta az ötletet, hogy hasonmásversenyt hirdessenek. Egyelőre szó sincs arról, hogy Lara Crofthoz modelljeihez hasonlóan kellene a győztesnek promótálnia a játékot, de siker, valamint folytatások esetén nem elképzelhetetlen valami hasonló. A Sega tehát a Maxim online kiadásával összefogva szeptember 2. és szeptember 30. között várja a bayonettacontest.com oldalán található feltételeknek megfelelő jelentkezéseket. A legjobb képeket felteszik a honlapra, a látogatók pedig október 1. és október 23. között adhatják le voksukat kedvencükre. A nyertes jutalma egy 50 hüvelykes Panasonic TC-P50X1 HDTV plazma televízió, egy Xbox 360 játékkonzol, valamint a hozzávaló Bayonetta kópia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)