Hirdetés

Konzolokra jöhet a felújított Bayonetta, Vanquish és Shenmue 1-2

|

Miután a SEGA nagy sikerrel adta ki PC-re a Bayonettát és a Vanquisht, lehet, hogy hamarosan további platformokon teszi őket elérhetővé - és az első két Shenmue is visszatérhet.

Hirdetés

Gondolhatnánk, hogy aki nagyon-nagyon akart, már játszott akár a Bayonettával, akár a Vanquishsel, de a Steam Charts adatai szerint előbbit több mint 250 ezren, utóbbit közel 100 ezren vették meg. Nem ezek fogják sínre rakni a SEGA-t a következő tíz évre, de azért nem is elhanyagolhatóak. 

Hirdetés

Nem lennénk nagyon meglepve, ha az Alza honlapjára felkerült terméklapok mögött valódi termékek volnának. Itt ugyanis megjelent a Bayonetta & Vanquish Pack, mely egész megdöbbentő módon a két játékot tartalmazza, és PS4-re, valamint Xbox One-ra érkezik novemberben. 

Borító nélkül ugyan, de ugyanitt megtalálható a Shenmue 1 & 2 Pack PS4-re. 

Várjuk a bejelentést, amire már a jövő héten sor kerülhet.

Az Alza egyébként magyar nyelven is elérhető, és nagyon jókat lehet nevetni a géppel fordított szövegeken, főleg ahol nem csak a termékleírást, de a termék címét is sikerült lefordítani. Az Uncharted: Az elveszett Legacy és a Mario + Rabbids Királyság Battle a belépő szint, a The Witcher 3: Wild vadászik a haladó, és valahol az Egy Xbox, a Batman visszatér az Arkham, a Dragon Dogma Sötét felmerült, valamint a Quantum szünet környékén csúcsosodik ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)