Hirdetés

BBC adás Xbox LIVE-on?

|

A Microsoft mindent megtesz, hogy az emberek nappalijába került Xbox ne csak mint játékgép, hanem mint szórakoztatóközpont is funkcionáljon.

Hirdetés

Úgy tűnik, most egy komoly szövetségest szerezhet, akin keresztül további TV adások, filmek, stb. lesznek elérhetőek. Nem is csak az európai digitális műsorszórást bevezetni tervező BBC-vel, hanem számos másik céggel is tárgyalást folytatnak ezügyben. Figyelembe véve a konzol HD-képességét az ilyen anyagok is szóba jöttek. "A British Broadcasting Corporation egy nagyszerű tartalomszolgáltató." - mondta el Ross Honey, a Microsoft tartalmi és partnerstratégiai csoport igazgatója. A cégnek már számos hollywoodi stúdióval és TV-hálózattal van szerződése; olyanokkal, mint a Warner, a Paramount, CBS, Disney, Fox, MTV.


Akár ezt is leszedhetik majd a LIVE előfizetők.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)