Hirdetés

Befejezetlen Hattyú: First Person Painter

|

Festékpatronokkal lövöldözve életet lehelünk a körülöttünk tátongó tejfehér világba. Hogy kerülnek ide a hattyúk?

Hirdetés

Ígéretesnek tűnő alkotások és független játékstúdiók, fejlesztők több hónapnyi kemény munkáját egyszerűen elsodorják az éppen aktuális gigamegjelenések, lehengerlő marketingkampányok, valamint a végfelhasználók generálta, gyakran ésszel felfoghatatlan hype. A Befejezetlen Hattyú. Magyar nyelvterületen csekély értelemmel és információtartalommal bíró kifejezés, mivel minden szó elején igénybe vettük billentyűzetünkön található váltógombot, jogosan felmerülhet bennünk a kérdés: miért adtak valaminek ennyire ostoba címet? Annyit elárulhatunk, hosszúnyakú szárnyas barátainkhoz szerencsére túlságosan sok köze sincsen, egyedül patyolattiszta fehér tollai ihlették meg az Unfinished Swan alkotóját, aki hónapokkal ezelőtt nekiugrott FPP kategóriás produktumának. Mi az FPP? Hasonló jelentéssel bír, mint az FPS, azonban esetünkben first-person painter a helyes megfejtés.


Borzalmasan egyszerű, ebben rejlik potenciálja. Fejlesztései gőzerővel folynak talán jövő márciusban már kezünkben tudhatjuk Ian Dallas játékát, melyben fekete és fehér festékpatronokkal lövöldözünk mindenre és mindenfele. Esetünkben a 'mindenre' kifejezést új értelemmel ruházzuk fel, ugyanis körülöttünk az égvilágon semmi sincs, kizárólag fehérség. Remélem már érthető: fehér textúrák között fekete festékpatronok szétloccsantásával kell megtalálni a kivezető utat. Példa erre a játék techdemója Természetesen a játék végleges verziójától és megjelenésétől még távol vagyunk, így a techdemo alapján megítélni még korai. Bevallom őszintén nekem elnyerte a tetszésemet, gördülékeny történettel és néhány további kreatív ötlettel emészthető alkotást kapunk.

swan.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)