Hirdetés

Befuccsolt a 20GB-os Playstation3

|

A Sony jelentése szerint beszüntetik a Playstation3 20GB-os merevlemezzel felszerelt változatának utánpótlását az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A nyilatkozat alapján nem kapnak többet a boltok a konzol "fapados" verziójából, ugyanis az eladási adatok szerint egyértelműen a 60GB-os PS3-at részesítik előnyben a vásárlók, tíz az egyhez arányban. Természetesen a már korábban polcokra került 20GB-os gépek továbbra is megvásárolhatóak lesznek, azonban amint elfogy a megmaradt készlet, többet nem lesz kapható az Egyesült Államok földjén. A beszüntetés minket európaiakat nem érint, hiszen hozzánk már el sem hozta a butított verziót a Sony, csak a drágább változat kapható a márciusi megjelenés óta. A japán cég emberei természetesen megragadták az alkalmat, hogy riválisukba rúgjanak egy kicsit a bejelentéssel együtt: "A 20GB-os verzió tulajdonosai továbbra is 100%-os támogatottságot élvezhetnek szoftverek és szolgáltatások terén, hisz mindegyik PS3-nak ugyanolyan az alapfelépítése. Nemúgy mint az Xbox360 esetében, ahol ha beszüntetnék a Core verziót, megnyitnák a fejlesztők előtt az utat a merevlemez teljes kihasználásához. Mindevvel hoppon maradnának a Core tulajdonosok."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)