Hirdetés

Befutott a Crysis 3 első teaser trailere

|

Derült égből villámcsapásként ért minket a Crytek lépése, miszerint világhálóra küldte a Crysis 3 legelső ízelítőjét.

Hirdetés

Az elmúlt két hét egyértelműen a Crysis 3 jegyében telt, hiszen a hivatalos bejelentést és az első információkat követően - kis túlzással élve - nem volt olyan játékos, aki ne a Crytek matériájáról beszélt volna.

Azonban ahogyan a baj, néha a jóság is csőstül jön, ugyanis a Crytek azt is bejelentette, hogy a most kiadott teaser csupán közvetlen felvezetése egy nagyobb debütálásnak. Hogy mi lehet a titokzatos projekt, azt nem sokáig fedte jótékony homály: a jövő hét folyamán (várhatóan április 24-én) nem mást csodálhatunk meg, mint a Crysis 3 gameplay előzetesét.

Az alábbi nyúlfarknyi, 19 másodperces teaserből szinte semmi sem derül ki, de pár pillanatig láthatjuk az új fegyverként bemutatkozó íjpuskát és New York leépült, elburjánzott valóját is.

A Crysis 3 egyébiránt 2013 tavaszán kívánja meghódítani a bevételi listákat PC, PS3 és X360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)