Hirdetés

Begőzölt a Wii-től, bokán harapta az anyját

|

Egy fiatalember Colorado Springsben egynapi Wii maraton után veszítette el a fejét

Hirdetés

James Williams egy napos Wii nyüstölés után egy játékon annyira felidegesítette magát, hogy bokán harapta saját édesanyját. Ám ez még mindig nem volt elég, hogy kiadja magából a feszültséget.

James ezután bevetette magát a városba, ahol autójával több másik járművet is összetört, kezében egy ütővel embereket üldözött egy parkban, akik közül egyet meg is ütött. Majd előkerült egy BB légfegyver is, amellyel kilőtte egy autó hátsó szélvédőjét. A helyszínre kiérkező rendőrökkel sem volt kedves a fiatalember, mivel a járőrautó motorháztetejéről kellett egy sokkolóval „lesegíteni". Kíváncsi vagyok, mit tolt a srác, mielőtt elborult az agya. A gyengeelméjűség persze nem a Wii hibája. Egyébként is aki bokán harapja a saját anyját, az önmagában sem komplett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)