Hirdetés

Beindult legújabb aloldalunk!

|

Megszabadulnál a használt számítógép-alkatrészeidtől? Esetleg szükséged lenne néhányra? Akkor itt egy remek szolgáltatás számodra!

Hirdetés

Mint azt megfigyelhettétek, barátságos kis honlapunk - az, amelyet éppen böngésztek - rendszeresen új funkciókkal és aloldalakkal bővül. A legutóbbi, ám messze nem legutolsó újításunk hosszas dédelgetés után végre előbújt a tojásból, és már a szárnyait próbálgatja. Bizony, mint az a címből is látható, az apro.gamestar.hu-ról van szó, aminek fókuszába - nomen est omen - az apróhirdetéseket helyeztük. Szóval ha úgy érzitek, hogy a nyakatokon maradt felesleges számítógép-alkatrészeiteket, játékaitokat, bicikliteket, autótokat, sugárhajtásos repülőgépeteket nem tudjátok elsózni, akkor egy szép nagy klikk ide. Hasonló módon, ha kerestek alkatrészeket, zenét, járműveket, jól fizető állást a pornóiparban, akkor ismét csak klikk oda (vagy ide). Szóval apróhirdessetek jól, mert azzal mindenki nagyon jól jár.

apro.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)