Hirdetés

Bejelentették az új Prince of Persia játékot, ami garantáltan sokakat ki fog akasztani

|

Akiket felhúzott a Prince of Persia: The Lost Crow, azok most jobb, ha a The Rogue Prince of Persia előzetesét inkább ülve nézik meg.

Hirdetés

Mi kifejezetten szerettük a Prince of Persia: The Lost Crownt, de a franchise rajongóinak egy rész egyáltalán nem volt kibékülve azzal, hogy egy 2D-s, vagyis oldalnézetes akció-kalandjátékot kaptunk, holott a széria már nagyon-nagyon hosszú ideje átlépett a harmadik dimenzióba is. Nos, a helyzet az, hogy miközben még mindig várjuk a határozatlan időre eltolt The Sands of Time remake-et, a Ubisoft gyorsan bedobott egy újabb Prince of Persia játékot, ez viszont még durvábban rámegy a retro vonalra, mint a The Lost Crown tette.

The Rogue Prince of Persia címen érkezik ugyanis a következő felvonás, az új játék pedig egy 2D-s rogue-lite akció-platformer lesz.

Hirdetés

A fejlesztésért az az Evil Empire felel, ami "triple I" fejlesztőcsapatként szokott hivatkozni magára, vagyis a független stúdiók közül a felsőpolcos címek köthetők hozzájuk. Annak tükrében ez nem is annyira merész állítás, hogy anno ők fejlesztették a Motion Twinnel együtt a 2018-as Dead Cellst is. ÉS a jelek szerint továbbra is maradtak a rogue-lite vonalon.

A The Rogue Prince of Persia már meg is kapta első előzetesét, ezt alább láthatjátok.

Első körben a korai hozzáférésű verzió érkezük meg a Steamre, erre pedig nem is kell tovább várni május 14-nél. Ti ki fogjátok próbálni? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)