Hirdetés

Bejelentették a Premier Manager 08'-at

|

A Zoo Publishing bejelntette a számszerint 13-adik futball menedzser programját, Premier Manager 2008-at, ahol olyan újdonságokkal találkozhatunk, mint az újratervezett karakter és épület rendszer, és újféle analizáló eszközök

Hirdetés

A felhasználói felület is újításokon esik át, hogy a játékot könnyebben, egyszerűbben lehessen kezelni, amivel azt akarják elérni a készítők, hogy ez legyen a legkönnyebben elsajátítható menedzser progi a piacon. Az újratervezett karakter és épület rendszerrel megjelennek különböző edzőközpontok, és egy jutalom rendszer, így a játékosok és az egyéb személyzet a jobb eszközöknek, illetve a több edzésnek köszönhetően dinamikusabban fejlődhet majd. "A Premier Manager egy erős brand, és mindent meg fogunk tenni hogy ezt fenn is tartsuk. A játékot ráadásul a Premiership új szezonjának kezdete előtt egy nappal fogjuk piacra dobni, így valószínűleg nagyobb lesz rá a kereslet."-nyilatkozta Adam Prichard, a Zoo Publishing kereskedelmi igazgatója. A játékoslistát egyébként 2007 nyarában fogják megalkotni, hogy így is minnél reálisabb legyen az az elkövetkező szezonra nézve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)