Hirdetés

Bejelentették a Starcraft 2-t hivatalosan is

|

Meglepően az internet még nincsen teli vele (ami minden bizonnyal nem így lesz pár perc múlva), de aki ügyes könnyen rálelhet hogy tényleg bejelentették a Starcraft 2-t. Ugyanis az IGN egyik munkatársa állandó kapcsolatban van és ezen az oldalon percről percre követhetjük az eseményeket.

Hirdetés

A szövegből ki lehet venni hogy a bejelentés egy szép renderelt videóval történt amiben láthattunk egy terrán űrhajó belsejét, és meg tudjuk hogyan is készül a "marine", a végén a Terran marine kimondja az ominózus mondatot, amire a Starcraft rajongók már lassan 10 éve várnak, StarCraft 2 officially announced. - azaz Starcraft 2 hivatalosan bejelentve. Remélhetőleg minnél hamarabb hozzájutunk ehez a videóhoz, hiszen a Blizzard mindig remek kis trailerekkel alapozta meg a játékai hangulatát. A videó után a résztvevők megtekinthették aktuális állapotában a játékot és Dustin Browder (Battle for Middle Earth) a játék vezető desingere prezentálta az anyagot. Azt még nem tudni hogy lesz-e új faj, de az biztos hogy a grafika és az új fizikai motor egészen elképesztő látványt tud kicsikarni magából. Természetesen megmarad a szokásos mikro-ra épülő játékmenet is, ahhoz bűn lett volna hozzányúlni. Első látásra a játék egy új köntösbe bújtatott Starcraft-ra hasonlít. Egy kicsit beárnyékolja az egészet hogy a Blizzard hivatalos megjelenési dátummal még nem szolgált, míg egyes oldalak tudni vélik hogy 11. hó 20-án jön a játék, reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)