Hirdetés

Bejelentve a Super Mario Bros. 2!

|

Várható volt, hogy nem hosszú ideig maradunk a kedvenc oldszkúl vízvezetékszerelőnk nélkül, hamarosan jön is a következő rész!

Hirdetés

A Nintendo nem sokat teketóriázott és mindenfajta körítés vagy felvezetés nélkül a ma hajnalban lezajlott Nintendo Direct konferencián bejelentette a soron következő Mario játékot: hölgyeim és uraim, üdvözöljék a Super Mario Bros. folytatását!

Még idén augusztusban kerül kiadásra a fantáziadúsan Super Mario Bros. 2 névre keresztelt utód és a konferencián történt bejelentés alapján kizárólag Nintendo 3DS-en teszi majd tiszteletét. A Nintendo szűkszavúan osztotta az információt, de annyi még kiderült a projekttel kapcsolatban, hogy a játékmenet a szokásos 2D-t idézi és visszatér Raccoon Mario, valamint Luigi is. Mindezek mellett a szokásosnál fontosabb szerepet szánnak a Mario életét meghatározó aranynak is...

A Super Mario Bros. 2 augusztusi, 3DS-re történő megjelenése jelen pillanatban kizárólag Japánra és az Egyesült Államokra érvényes, az európai dátumra még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)