Hirdetés

Bejön az angoloknak a Prototype 2

|

Első helyen landolt a Prototype második része az angol eladási listákon.

Hirdetés

Valami lehet ebben a Prototype 2-ben, hiszen viszik mint a cukrot a szigetországban. Ráadásul nem kisebb nevet mozdított el az eladási listák éléről, mint a The Withcher 2 Enhanced Edition-t.

Pontos számokat sajnos még nem tudunk, de azért szurkolunk a fejlesztőknek. Mondjuk nekem személy szerint az első rész annyira nem jött be, éreztem benne a lehetőséget, de valahogy a túlzott és céltalan erőszak elvette a kedvem a játéktól. Meg aztán unalmas is lett néhány óra játék után ez a felfutok a ház oldalán, majd szétdarabolok mindenkit játékstílus. Természetesen teszteljük a játékot (Mazur nyúzza), a következő GameStarban olvashattok róla egy nagyon komoly tesztet.

Végezetül következzen az angol 10-es lista, érdemes megnézni mi mindent megvesznek ezek az angol játékosok (Kinect Star Wars valaki?). Ráadásul Call of Duty sincs az első 10-ben. Közeleg a világvége...

1 – Prototype 2

2 – FIFA Street

3 – FIFA 12

4 – Mass Effect 3

5 – Kinect Star Wars

6 – The Witcher II: Enhanced Edition

7 – Tiger Woods PGA Tour 13

8 – Battlefield 3

9 – Mario & Sonic at the London Olympics

10 – Saints Row: The Third

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)