Hirdetés

Bekeményít az ESRB

|

Az ESRB (Entertainment Software Rating Board - Szórakoztató Szoftverek Besorolásának Bizottsága) körbeküldött a nagyobb kiadóknak egy levelet, melyben néhány besorolási szempont módosítására hívja fel a figyelmet. 2006. január 9-i dátummal a jelenleginél jóval részletesebben kell beszámolniuk a játékok tartalmát illetően. A bizottság attól sem riad vissza, ha visszamenőleg kell valamit másik kategóriába sorolni, ha a kérésnek nem tesznek eleget. Szó esik minden olyan tartalomról, ami a játékokban kizárólag szánt szándékkal, kóddal, vagy egyéb módon csalható elő. A lényeg, hogy rajta legyen a telepítőlemezen, és hogy meg legyen a lehetőség az elérhetőségére. Ekkor máris számot kell róla adni és ezt is figyelembe veszik a besorolásnál. Külön kiemelik a modifikációkat is. Néhány "káros tartalom" fogalommeghatározása állítólag még várat magára...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)