Hirdetés

Bekerül az Elden Ring az Xbox Game Passba?

|

Legalábbis erre utalnak az egyik Xbox-fejes tweetjei.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy az elmúlt években több mint egy tucat fejlesztőstúdióra és jó néhány franchise-ra rátette a kezét a Microsoft, még nagyon messze van attól, hogy egymagában képes legyen kielégíteni a Game Pass óriási tartalomigényét. Ehhez az Activision Blizzard felvásárlásával is csak egy lépéssel kerül majd közelebb, tehát biztosak lehetünk benne, hogy még nagyon sokáig külsős kiadók és fejlesztők alkotásaira fog támaszkodni.

Ezek a címek persze nem maradnak örökké, hanem rotálódnak, és van, amelyiknek már akár néhány hónap után búcsút mondhatunk, míg mások egy évnél is tovább húzzák. Hogy az Elden Ringet melyik halmazba sorolhatjuk, az csak utóbb fog kiderülni, mindenesetre nagyon úgy fest, hogy a FormSoftware nyitott világú soulslike szenzációja is a Game Pass vendége lesz egy időre.

Hirdetés

Hivatalos bejelentésre még nem került sor, ám Sarah Bond, az Xbox alelnöke nehezen félreérthető tweeteket posztolt a minap. Előbb egy idősebb felnőtt és egy gyűrű emoji kettősét az Xbox hashtag társaságában, majd később egyértelművé tette, hogy valóban az Elden Ringről van szó. Tehát hacsak nem unalmában húzza a játékosok agyát, akkor nagyon valószínű, hogy hamarosan bekerül a katalógusba 2022 egyik legjobb, számtalan díjjal jutalmazott játéka.

A kommentelők között akadnak persze olyanok is, akik mernek nagyobbat álmodni, és egyenesen azt vizionálják, hogy Bond tweetjei a FormSoftware bekebelezését vetítik előre. Ez persze gyenge lábakon álló teória.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)