Hirdetés

Bekerült a rekordok könyvébe az 500 évig tartó Football Manager-karrierjével

|

Paweł több mint 450 napnyi játékidőt pörgetett bele a kampányba, ami akkora eredménynek számít, hogy még a Guinness bizottsága is felfigyelt rá.

Hirdetés

Ha kinyitnánk egy határozót az "elkötelezettség" kifejezésnél, akkor nem lepődnénk meg, ha ott a lengyel Paweł Siciński fotóját látnánk. A Football Manager-rajongó a napokban ugyanis bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a leghosszabb játékkampány kategóriában.

A diadalmenet 2018 januárjában kezdődött és 10 887 órán át tartott: ez 453 nap és 15 óra tiszta játékidő. 

Hirdetés

Az órák hosszú sora alatt Pawel lefolytatott egy 500 virtuális éven át tartó focikarriert, amiből 310 évet az izlandi Fimleikafélag Hafnarfjarðar csapat terelgetésével töltött.

"A legbüszkébb eredményem, hogy 301 nemzeti bajnokságon, 677 Bajnokok ligáján, Európa Ligán és Club World Cupon vezethettem keresztül őket."

Pawel elmondta, hogy kifejezetten szeret kisebb, kevésbé ismert csapatokat vezetni. Ezekkel győzelmeket elhozni jelenti a legnagyobb sikerélményt számára, de Fimleikafélag Hafnarfjarðar mellett azért a PSG-t, a Machester Cityt, az Arsenalt és az Internazionalét is irányította. 500 évbe azért belefér ez-az.

Az előző Football Manager rekorder egyébként Sepp Hedel volt Németországból, aki egy 333 éven át tartó karriert pörgetett végig a Football Manager 2017-ben. Ő 81 napon és 21 órán keresztül játszott. Esélye sem volt Pawel ellen, de ez sem volt rossz eredmény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)