Hirdetés

Below megjelenés - tovább késik a varázslatos roguelike kalandjáték

|

Túl szép lett volna, hogy igaz legyen a Below idei megjelenése, a fejlesztőcsapat bejelentése alapján azonban talán nagyobb lehet a baj, mint hinnénk.

Hirdetés

A Super Time Force és a Sword & Sworcery fejlesztőinek PC-re és Xbox One-ra készülő új projektje, a Below még a 2013-as E3-on, a Microsoft konferenciáján került bejelentésre, a Capybara Games pedig azóta is csak tologatja az ígéretes roguelike kalandot. 

A Below eredetileg 2014-ben mutatkozott volna be, majd átcsúszott 2015-re, míg végül azon év decemberében a stúdió sűrű bocsánatkérések közepette bevallotta, hogy csak valamikor 2016-ban számíthatunk a játékra. Nos, ez az év sem nyert, ugyanis a csapat kiadott egy nyilatkozatot a hivatalos honlapon, miszerint a régóta várt címet határozatlan időre elcsúsztatták.

Keményen dolgoztak azért, hogy tartani tudják a beígért határidőt, de most úgy látják, hogy még nem állnak készen rá. A Capybara Games kikötötte, hogy vége az ígérgetésnek, amikor legközelebb hallunk majd a játékról, akkor már a végleges dátumot fogják bejelenteni, addig csendben teszik a dolgukat. 

A Below-ban egyébként egy apró, kardos hőst irányíthatunk, akinek a feladata egy rejtélyes és roppant veszélyes sziget felfedezése lesz. Ez önmagában nem tűnik túlságosan különlegesnek, viszont a játékmenet Dark Souls-magasságokba emelkedően nehéz lesz. Minden egyes halált kegyetlenül megtorol majd a program: kezdhetjük elölről az egészet. Persze addig még el is kellene jutunk, hogy egyáltalán elindíthassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)