Hirdetés

Bemutatkozik a Planet 51

|

A New Line Cinema egy vadonatúj CGI egész estés mozin dolgozik, mellyel párhuzamosan készül a játékadaptáció.

Hirdetés

Őszintén bevallom, mikor megláttam a hírt, azt hittem valami komoly kis sci-fi környezetbe ágyazott akciókalandjátékról lesz szó, de miután utána néztem, hogy a Planet 51 pontosan milyen filmet is takar, szomorúan tapasztaltam, hogy ez bizony egy egész estés gyerekmozi lesz, melyet a New Line Cinema hoz tető alá a Shrek korábbi írójával, Joe Stillmannel karöltve.

 

home.jpg

 

A történet szerint a Planet 51 lakói egy esetleges idegen civilizáció inváziójától rettegve élik minden napjaikat. Amikor a Földről megérkezik Capt. Charles "Chuck" Baker asztronauta, a lakók számára bebizonyosodik, hogy félelmük nem volt alaptalan és ez persze később számos konfliktust szül.

Nem túl érdekes és eseménydús. Azért a játékról is egy kicsit: A Commandos szériával elhíresült Pyro Studios hegeszti majd az adaptációt, ami valamikor 2009-ben debütálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)