Hirdetés

Bemutatkozik a továbbfejlesztett CryEngine 3

|

A Crytek egy lenyűgöző videóval demonstrálta a továbbgondolt CryEngine 3 képességeit, amelyek meghatározhatják a jövőt.

Hirdetés

A Crytek prezentációjával igyekezett azt bemutatni, hogy a következő generációs hardvereken hogyan fog majd duruzsolni a CryEngine 3 továbbfejlesztett változata. Az eredmény önmagáért beszél.

A CryEngine 3.0 által birtokolt képességek a teljesség igényével, eredeti kifejezések alapján: "character shading, tessellation, character tessellation, ocean tessellation, advanced particle shading, real time reflections and enhanced lighting effects, alembic point cache support, Catmull-Clark compliant SubD surfaces és real time approximated area lights."

A Crytek ígérete szerint a jövő játékai (feltehetően a Crysis 3 is) kihasználva a következő generációs hardvereket az alábbi videón látható grafikával lesznek képesek futni:

Álom vagy valóság? Mindenki döntse el maga...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)