Hirdetés

Bemutatkoznak az Xbox Series X játékai - így követheted élőben!

|

Ma délután láthatjuk az Assassin's Creed Valhallát, valamint megnézhetünk további, Xbox Series X-re készülő játékokat.

Hirdetés

Az E3 2020 kaszálása miatt eleve várható, hogy kevesebben fognak júniusig várni a leleplezésekkel, de május egyébként is alkalmasabb a nagy bejelentésekhez. A Microsoft sem várat minket tovább, a mai Inside Xbox során végre megnézhetjük, milyenek lesznek a Series X első újdonságai.

Hirdetés

Egész pontosan azok a játékok, amiket nem az Xbox Game Studios készít, hanem külsős fejlesztők, így valószínűleg a Forza Motorsport 8 bejelentésére, valamint a Halo Infinite vagy a Hellblade 2 gameplay bemutatására sem itt kerítenek sort. Ellenben lesz Assassin's Creed Valhalla teaser trailer (és nem egy hosszabb gameplay bemutató, csak egy ízelítő), és hasonló izgalmak.

A közvetítés május 7-én 17:00-kor indul, a fontosabb bejelentésekről mi is beszámolunk, a trailereket pedig megtaláljátok majd a YouTube csatornánkon. Ha élőben akarjátok nézni, alább tehetitek ezt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)