Hirdetés

Bemutatkozott a Diablo IV első szezonja, már nem kell sokat várni rá

|

Közeleg a Diablo IV Season of the Malignant kezdete, ami új küldetéseket, tárgyakat és egy új játékmechanikát is hoz magával.

Hirdetés

Nagyon jó dolog most Diablo rajongónak lenni. Kaptunk érdekes híreket a Diablo Immortallal, és a Diablo IV-gyel kapcsolatban is, utóbbiról pedig kiderült végre, hogy mikor kapja meg az első szezonját. Az ARPG műfaj szerelmesei imádnak új karaktereket indítani, a Season of the Malignant pedig ezt fogja sokkal érdekesebbé tenni. Kapunk egy új sztoriszálat, ami Lilith veresége után játszódik, amivel együtt pedig új játékmechanikák és kihívások is érkeznek.

A Season of the Malignant új központi szereplője Cormont, a Cathedral of Light egykori papja, aki segít majd megérteni nekünk, hogy mi is történik Sanctuary szörnyetegivel, és milyen eszközöket vethetünk be ellenük.

Hirdetés

Lilith hátrahagyott seregeit ugyanis valamilyen fertőzés tette még a szokásosnál is veszélyesebbé, így le kell számolnunk ennek okaival, amilyen gyorsan csak lehetséges.

A világban felbukkannak majd Partly Corrupted szörnyetegek, akiket egyébként sem lesz egyszerű legyűrni, de ha sikerül, akkor elvégezhetünk rajtuk egy rituálét a Cage of Binding nevű tárggyal (ezt a szezonális küldetés alatt fogjuk megkapni). Ezt követően démoni ellenfeleink visszatérnek immáron Fully Corrupted formában, és ha végleg sikerül levágnunk testüket, dobnak majd egy Malignant Heart nevű tárgyat. Ezek lesznek a szezon alapkövei.

A Malignant Heartok gyakorlatilag ékkövekként funkcionálnak, amiket beépíthetünk majd az ékszereink erre készült foglalataiba. A szívekből 32 különböző verzió lesz begyűjthető ebben a szezonban, és ahogy a fertőzés terjed Sanctuaryben, úgy a szívek is erősödnek majd. Erről a részletről még nem osztottak meg többet a fejlesztők, így az, hogy ez pontosan mit is jelent majd, kiderül az indulás után.

Szíveket a legkönnyebben a Malignant Tunnels nevű dungeonokban találunk majd, melyekben egy új boss, Varshan the Consumed vár majd ránk, és meggyűlik vele a bajunk.

A szezonális mechanikák mellett a Blizzard azt is tisztázta, hogy hogyan működik majd maga a szezonális rendszer. Ahogy azt más ARPG-kben már megszokhattuk, a szezonális karakterek 1-es szintről indulnak, és az elejétől kezdik majd a kalandjaikat. Ha a szezon véget ér, akkor ez a hősünk átköltözik majd az Eternal részlegre, és hozza majd magával a tárgyait és minden elért eredményét (leszámítva az adott időszakos cuccokat, mint esetünkben a Malignant Heartokat).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sztorit nem kell elölről kezdeni, mivel annak befejezésével minden további karakterrel átugorhatjuk azt. A hátasainkat is elérjük a kaland kezdetén, és az Altar of Lilitheket sem kell újra felkutatnunk majd. Ezek helyett kapunk egy rakat kihívást, melyek teljesítéséért egy kisebb-nagyobb extrát és Season Pass XP-t zsebelhetünk be. A 90 szintes bérletnek lesz 27 ingyenes és 63 prémium jutalma, utóbbihoz nyilván meg kell majd venni a prémium hozzáférést.

A Diablo IV első szezonja pontosan 2023. július 20-án, este 7-kor indul. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)