Hirdetés

Bemutatkozott a Dragon Age trilógia rendezőjének Unreal Engine 5-ös játéka

|

A Yellow Brick Games egy pofás akció-kalandot készít Eternal Strands címmel.

Hirdetés

A Yellow Brick Games egy új fejlesztőcsapat, amely játékipari veteránokat foglal magába: a munkatársak többek között a Blizzardnál, a Ubisoftnál és a BioWare-nél dolgoztak, például köztük van Mike Laidlaw is, aki a Dragon Age szériáért felelt, most pedig ő vezeti a stúdiót. A csapat legelső projektje az Eternal Strands címet viseli, és műfaját tekintve külsőnézetes akció-kaland lesz. A készítők szerint olyan kultikus videojátékok ihlették, mint a Shadow of the Colossus és a Monster Hunter. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a játék alapkoncepciója szerint hatalmas lényekkel harcolunk, amit kombinálnak a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyes elemeivel is. 

Egy Brynn nevű nőt irányítunk, aki egyike annak a néhány megmaradt mágiahasználónak, akik túlélték a varázslat által okozott kataklizmát, amely elpusztította a világ nagy részét. Olyan kalandra indul, amelynek során különféle szörnyekkel kell megküzdenie, köztük hatalmas bossokkal is.

Hirdetés

Íme az első videó róla, ami még az alfa állapotokat tükrözi, viszont ízelítőt ad abból, hogy milyen lesz a Monster Hunter, a Shadow of the Colossus és a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom keveréke: 

Az Unreal Engine 5-tel készülő Eternal Strands valamikor 2025-ben fog megjelenni PC-re (Steamen), PS5-re és Xbox Series X/S-re, a közeljövőben pedig további részleteket kapunk majd róla. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)