Hirdetés

Bemutatkozott a Marvel Rivals, ami lényegében egy marveles Overwatch

|

Egy free-to-play hero shooterre számíthatnak a Marvel-rajongók.

Hirdetés

A napokban érkezett róla jelentés, hogy a Marvel és a NetEase Games összebútoroztt egy AAA-kategóriás multis FPS erejéig, amely a Marvel univerzumban kapott helyet, és a pletyka ezúttal igaznak bizonyult. A Marvel Games ugyanis most hivatalosan is bemutatta a Marvel Rivals névre keresztelt, csapatalapú PvP shootert, amely teljes egészében a Marvel hőseire támaszkodik.

Az első információk alapján a Marvel Rivals egy izgalmas, gyors tempójú, kooperatív élmény lesz, amelyben hatfős csapatok küzdenek meg egymással a győzelemért, méghozzá rombolható környezetben. A hősfelhozatalt többek között olyan karakterek erősítik, mint Vasember, Pókember, Hulk, Fekete Párduc, Doctor Strange, Skarlát Boszorkány, Űrlord, Mordály, Groot és sokan mások. 

Hirdetés

A Call of Duty és Battlefield veteránokat is felvonultató fejlesztőcsapat az erős névsor mellett dinamikus hős-szinergiát is ígér, különböző kombinációkat hozhatunk össze a hősökből, amik felerősítik a képességeiket. Az alábbi, beharangozó trailerben láthatjuk is, ahogy Mordály és Groot, vagy éppen Hulk és Vasember összedolgoznak. Nézzétek meg az első trailert, mielőtt továbbmegyünk:

A Marvel Rivals a többi free-to-play játékhoz hasonlóan folyamatosan fejlődik és bővül majd, az új szezonok vadonatúj karaktereket, pályákat és egyéb újdonságokat hoznak majd, valamint tovább mesélik a történetet is, amelyért a NetEase írói csapata felel. Ebben Doctor Doom és jövőbeli, 2099-es énje brutális csatába keverednek, ami miatt számtalan univerzum ütközik össze. Hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra, a multiverzum hőseinek és gonoszainak félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, és össze kell fogniuk, hogy megmentsék mindazt, amit ismernek és szeretnek. Ennek köszönhető az, hogy a karakterek között olyanok is felbukkannak, mint Loki és Magneto. 

A Marvel Rivals PC-re jön (Steamre és Epic Games Store-ra), és bár megjelenési dátumot nem kapott, azt bejelentették, hogy májusban elrajtol az első zárt alfa teszt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)