Hirdetés

Bemutatkozott a Starfield hősének egyik társa, VASCO robot

|

Korábban még csak képen láthattuk a Starfield egyik karakterét, már trailert is kaptunk róla.

Hirdetés

Nemrég a Bethesda izgalmas részleteket osztott meg idei sikervárományos akció-szerepjátékuk, a Starfield kapcsán, az információk között pedig külön részt szenteltek egy különleges karakternek, az általunk irányított főszereplő egyik társának, VASCO-nak. A robotról akkor nem sok mindent árultak el a kinézetén kívül, ezúttal viszont egy külön videót szenteltek a bemutatásának. 

Hirdetés

A Starfield egyik vezető művésze, Istvan Pely elárulta, hogy VASCO egy expedíciós robot a Constellation szolgálatában, amit a fehér-piros festése jelez. A kétlábú alvázra épülő masinát úgy tervezték, hogy segítse a hosszabb szárazföldi utazásokat, azaz olyan alkatrészekkel van felszerelve, amikkel túlélőfelszerelést és hasznos holmikat cipelhet. Pely szerint VASCO békés robot, de szükség esetén meg tudja védeni magát - a videó alapján ez puskát és valamiféle kilövőeszközt jelenthet. 

Pely úgy jellemzi VASCO-t, mint "megbízható társat, akire egy rettenthetetlen felfedező bátran támaszkodhat", valamint egy "utilitarista, nehézipari gépet, amely jól viseli az űrutazás viszontagságait". Alig várjuk, hogy részletesebben is megismerjük a robotot, legkésőbb a Starfield megjelenésekor, ami elvileg november 11-én lesz PC és Xbox Series X|S platformokra. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)