Hirdetés

Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 főszereplője, akit a szerepjátékban irányítani fogunk

|

A fejlesztőváltás következtében sok minden megváltozott a régóta várt folytatásban, köztük a főhős személye is.

Hirdetés

Egy ideig komolyan aggódtunk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 jövője miatt, mert a Paradox sokáig hallgatott arról, hogy melyik stúdiónak adta át a komoly gondokkal küszködő projektet, miután még 2021-ben kirúgta a Hadsuit Labs csapatát. Csak idén szeptemberben derült ki, hogy a The Chinese Room vette át a stafétát, és azért nem siették el ennek a bejelentését, mert időközben alaposan átgyúrták a szerepjáték koncepcióját.

Az egyik legfontosabb módosítás, hogy nem frissen az átváltoztató ölelésben részesített újoncot alakíthatnak a játékosok, akinek még ott a tojáshéj a hátsóján, hanem egy idősebb vérszívó, bizonyos Phyre, aki már a 17. században is előszeretettel mélyesztette fogait kiszemelt prédájába.

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy bár némileg sokkolja a modern Seattle látványa, amikor felébred százéves szendergéséből, az őt övező legendákból táplálkozó hírneve, ereje és tapasztalata olyan veszedelmes figurává teszi a sakktáblán, amit a helyi hatalmasságok egyike sem hagyhat figyelmen kívül. Nem lesz ugyan ereje teljében (ez összefüggésben áll a kézfejére került különös jelöléssel), amikor átvehetjük felette az irányítást, de összehasonlíthatatlanul jobbak a túlélési esélyei, mint egy újoncnak, miként tetteinek következményei is nagyobb visszhangot vernek.

Igaz, hogy a fenti videóban Phyre nőként jelenik meg, de új játék indításakor szabadon dönthetünk a neméről, arról, hogy melyik klánba tartozzék, és persze testre is szabhatjuk majd a karaktert, akinek lesz egy nem kívánt útitársai is a híg vérű Fabien, egy modern vámpír személyében. Fabien tisztázatlan körülmények között Phyre testében rekedt, és jobb híján helyismeretével, információival segíti az idős vérszívót, és persze mindenről meglesz a véleménye, amit nem is rejt véka alá. Ebből fakadóan a vele ápolt kapcsolatunk természete ugyanúgy jelentőséggel bír, mint hogy miként bánunk az utunkba keveredő többi szereplővel.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése még odébb van, a jelenlegi tervek szerint 2024 végén érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)