Hirdetés

Bemutatkozott az Astro's Playroom, előre telepítve jön a PS5-re

|

A Sony tegnap este egy fura platformert is megmutatott, ami egyébként a konzollal együtt fog megjelenni idén.

Hirdetés

A tegnap esti PlayStation 5 bemutató során az Astro's Playroomot is bejelentették, ami egy, a konzol különböző részeiben játszódó platformer lesz. A játék belülről mutatja majd meg a gép komponenseit, és azokon kell végigugrálnunk, miközben az új kontroller minden újdonságát ki kell használnunk.

Hirdetés

Az Astro's Playroom előre telepítve érkezik majd minden PlayStation 5-tel, aminek nyilván az az elsődleges célja, hogy megmutassa a konzol erősségeit, és megismertesse az újdonsült felhasználókat annak működésével.

Remélhetőleg lesz annyira szerethető, mint amennyire bájosnak tűnik, így akár rutinos gamerek is örömüket lelhetik benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)