Hirdetés

Bemutatkozott az új South Park játék, de nem biztos, hogy erre vártál

|

A Ubisoft után a THQ Nordic adaptálja az animációs sorozatot, de a South Park: Snow Day! nem az RPG-s vonalat követi.

Hirdetés

Idestova hat éve annak, hogy napvilágot látott a South Park: The Fractured but Whole, mely a még nála is jobban sikerült (ez nem csoda, elvégre az Obsidian Entertainment rakta össze) South Park: The Stick of Truth folytatásaként könnyed hangvételű szerepjáték volt a sorozatra jellemző vizualitással és humorral. Éppen ezért, amikor kiderült, hogy a  Trey Parker és Matt Stone vezette South Park Digital Studios egy új játékon ügyködik, madarat lehetett volna velünk fogatni.

Egyedül amiatt értetlenkedünk egy picit, hogy az alkotópáros választása a nem túl ismert Question Games csapatára esett, amelynek korábbi alkotásai (a 2015-ös The Magic Circle és a 2019-es The Blackout Club) jó értékeléseket kaptak ugyan, de egyik sem bizonyult átütő sikernek.

Hirdetés

Tavaly aztán megtudtuk, hogy kiadót is sikerült találni a projekt számára, a THQ Nordic vette szárnyai alá az időközben South Park: Snow Day! címre keresztelt játékot. A bejelentő trailer nem győzi kihangsúlyozni, hogy Cartman, Stan, Kyle és Kenny ezúttal 3D-ben randalíroznak, méghozzá azon a napon, aminél varázslatosabb nem létezik egy gyermek számára. Nem, nem a karácsony, hanem az ún. hónap (snow day), amikor is a vastag hótakaró miatt nem kell suliba menni.

Ezt használják ki az ifjak és változtatják csatatérré South Park utcáit a PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre 2024-ben érkező, négyfős kooperatív játékban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)