Hirdetés

Bemutatkozott Renata Glasc, a League of Legends legújabb hőse

|

Az új támogató karakter ráveheti az ellenfeleket arra, hogy egymást kezdjék támadni.

Hirdetés

Röviddel Zeri érkezése után a Riot Games elkezdte belengetni a következő karakter érkezését, de nem akart sokáig játszani a közösség idegeivel. Ma délelőtt már meg is jött a hivatalos bemutató, a tartalomgyártók pedig ennek megfelelően nekiláttak kielemezni az új jövevény képességeit.

Renata Glasc egy Zaunból származó méregkeverő, aki speciális fegyvereivel elsődlegesen az alsó ösvényt tervezi meghódítani. Az új támogató karakter célja a csaták menetének kontrollálása, beleértve az ellenfeleket is.

Hirdetés

Renata alapképességei azt a célt szolgálják, hogy meg tudja védeni és felpörgethesse társait, továbbá szükség esetén egy lövedékkel vonzani vagy taszítani is tudja az ellenfeleket. Az igazán izgalmas képessége, azonban - minő meglepetés - az ultimate-je: egy nagy ködfelhőt küldhet az ellenségeink felé, amitől minden érintett azonnal megőrül. Az eltalált karakterek irányíthatatlanul támadni kezdenek és elsődlegesen saját társaikat célozzák.

A karakter valószínűleg még a mai napon felkerül a tesztszerverre, és néhány héten belül fog megjelenni a következő frissítéssel. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)