Hirdetés

Beregisztrálták a Halo Infinity domaint

|

A feltételezések szerint a negyedik rész mellett egy másik Halo címmel is előrukkolhat a Microsoft, méghozzá Halo Infinity néven.

Hirdetés

A Microsoft érthető módon úgy óvja a nyilvánosságtól a következő Halo címet, mintha az élete múlna rajta, ám ez még nem jelenti azt, hogy a média ne figyelne fel egy-két érdekes dologra a Halo sorozatot illetően.

A Fusibel értesülései szerint a Microsoft a közelmúltban több beszédes domain címet is regisztrált a haloinfinity.net és a haloinfinitymultiplayer.com mellett (a teljes listát alul találjátok), melyek közül egyik sem érhető el jelen pillanatban. Akinek esetleg ismerősnek tűnik az Infinity név a Halo kapcsán az nem jár messze az igazságtól, ugyanis a Halo: Combat Evolved című epizód egyik multis pályáját hívták így.

A találgatások természetesen rögtön megindultak a domain nevek láttán, a legtöbben egyértelműen egy új rész eljövetelét várják a Halo 4 mellett, de sokan voksolnak arra is, hogy egyfajta spin-off terméket kapunk, avagy (és ez tűnik logikusabbnak) valamelyik jelenlegi Halo rész kap új többjátékos pályákat. A Microsoft nem kívánta kommentelni a dolgot, várjuk a hivatalos álláspontot. A Microsoft által regisztrált domain nevek teljes listája:

HaloInfinityMultiplayer.com
HaloInfinity.org
HaloInfinity.co.uk
HaloInfinity.mobi
HaloInfinity.de
HaloInfinityMultiplayer.net
HaloInfinityMultiplayer.org
HaloInfinityMultiplayer.co.uk
HaloInfinityMultiplayer.mobi
HaloInfinityMultiplayer.de
spartanops.org
morethanjustamap.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)