Hirdetés

Betegség miatt elmarad a GS Hype!

|

A hétvégén még egyszer lecsapott ránk tél, tábori kórházzá alakítva szerkesztőségünket.

Hirdetés

Szegény EndreMant ledöntötte a lábáról valami fránya kórokozó, aDaM pedig egyéb elfoglaltságai miatt nem tud időt szakítani a mai adásra.

A húsvétra megérkezett télutó hűvös szelei, PlayIT-es pakolás közben nyakba kapott esőcseppjei nem múltak el nyomtalanul, többen is kapitulálni látszanak közülünk. Mocsy-t is elzavarjuk betegszabadságra 36 órán belül, Endrénk viszont már tegnap jelezte, hogy karanténban kíván gyógyulni. Miután nem sikerült megfelelően erős health potion-t szereznie, és nem ápol jó viszonyt egyetlen isten papjával sem, ezért elhúzódó folyamatra számítunk, tehát ma biztosan nem lesz Hype.

Amennyiben viszont továbbra sem javul az állapota, akkor megeshet velünk az a csúfság, hogy nem csak a csütörtöki Hype, hanem a Live is veszélybe kerül. Drukkoljatok tehát, türelmeteket és megértéseteket kérjük, addig is...

Költészet napjára:

Elhaló sóhaj a Hype ágya felett
Szomorú arcú angyalok kara
Énekli meg: ma nem megy, nem lehet
Tragédiáról szól nektek Chava

Sós a könny, nincs remény íze
A holnapi nap is veszélybe kerül
EndreMan jobban lesz, benéz-e
Várnunk kell hát, amíg minden kiderül

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)