Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - így változtathatod cuki animációs filmmé

|

Újabb kreatív csavar az amúgy is zseniális alapjátékon, ezúttal a Skyrim egész világát rajzfilmszerűvé tehetjük egy moddal.

Hirdetés

Fallout 4 ide vagy oda, azért a Skyrimből is ki lehet hozni még rengeteg olyan dolgot, amire eleinte a legtöbbünk valószínűleg nem is gondolt. Egy kreatív modder most speciel azt találta ki, hogy mi lenne, ha úgy nézne ki az egész játék, mint egy Pixar-film.

Amikor grafikai jellegű Skyrim modok kerülnek szóba, akkor leginkább olyanokra gondolunk, amik nagyobb felbontású textúrákat visznek a játékba vagy részletesebb modelleket és effeketeket, így elég meglepő, hogy valaki kevesebb részletet szeretne a játékba. Viszont a képek alapján UniqueUses modja elég hangulatosan néz ki és ahogy a redditen írta, szerinte ez jót tesz a játéknak:

"Egy olyan vizuális modot készítek, ami segíti elrejteni a játékban a ronda részleteket. Szeretem ezt a krumpli szerű stílust, de persze még rengeteget kell javítani rajta ahhoz, hogy játszható legyen. Megpróbálom megoldani, hogy az arcok és táblák jól kivehetőek legyenek, illetve az egyes rejtvényeket is meg kell vizsgálnom majd, hogy mennyire láthatóak ebben a stílusban."

Toon Skyrim Mod Test

A mod még nincsen készen, de előbb-utóbb bekerül a Nexus Mods adatbázisába, addig is, UniqueUses feltöltött egy galériát, amiben megnézhetjük, hogy kb. hogyan kell elképzelni.

Nektek melyik stílus tetszik jobban? A realisztikus Skyrim vagy ez a rajzfilmszerű?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)