Hirdetés

Még reménykedhetünk, hogy a következő Bethesda játékok Steamre is megjelennek majd

|

Egyelőre nincs tervben, hogy a kiadó játékai csak a Bethesda.net-en jelennek meg, de előfordulhat, hogy már a Doom Eternalt sem fogjuk megtalálni a Valve kínálatában.

Hirdetés

Sokakban felmerült a kérdés, hogy valaha meg fog-e jelenni Bethesda játék Steamen, miután a stúdió bejelentette, hogy a Fallout 76 csak saját platformjukon lesz elérhető. Most érkezett egy válasz a stúdiótól, még ha elég homályosan is fogalmaztak.

Hirdetés

Pete Hinest, a Bethesda alelnökét kérdezték a témával kapcsolatban, aki röviden annyit válaszolt, hogy "nem azt jelentettük be, hogy nem fog megjelenni több Bethesda játék Steamen". A fejlesztő szerint a döntés csak és kizárólag a Fallout 76-ra vonatkozik, bár érdemes hozzátenni, hogy egyelőre. A Doom Eternallal kapcsolatban még nem döntöttek, így előfordulhat, hogy az is elkerüli a népszerű felületet.

A következő Fallout címnél a játék online jellegge miatt fontos, hogy a stúdió közvetlenül tudjon kapcsolatot tartani a játékosbázissal. Ha a Steamen (vagy bármelyik más platformon) jelenne meg a Fallout 76, akkor nem tudnák a legtökéletesebb élményt és szolgáltatást adni a játékosoknak, ecsetelte Hines. Ezután hozzátette, hogyha döcögős a kommunikció a fejlesztők és a játékosok között, akkor az csak és kizárólag a fejlesztők hibája, és ezzel a lépéssel elejét tudják venni ennek a problémának.

A Bethesdának nem konkrétan a Valve által fejleszett platformmal van gondja, de többször előfordult már velük, hogyha nem ők kezelték a játékosok adatait, akkor egyszerűen nem fértek hozzá azokhoz.

Ti mennyire hiányolnátok a Bethesda címeket Steamről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)