Hirdetés

Bethesda - Vissza az Oblivionhoz!

|

Bár az Elder Scrolls Iv: Oblivion már három éve hogy megjelent, a Fallout 3 foltozgatása és bővítgetése mellett a Bethesda Softworks-nek még az Oblivion-nal is vannak tervei.

Hirdetés

Normális ember a hosszú munka után egy kis időre megpihen, aztán újra visszamászik a mókuskerékbe. Nos, a Bethesda Softworks-nél a munkába visszaállás kb. mostanában történik meg, tekintve hogy a múlt év végén kiadott Fallout 3 finoman fogalmazva is jól tejel, de annyit biztosan, hogy futja belőle pár hónap lazításra.

Ám ez sem teljesen igaz, hiszen idő közben két letölthető DLC is napvilágot látott, átlagban 4-5 órányi új játékidőt tolva az amúgy sem rövid játékhoz, valamint készül ott még valami a színfalak mögött, amiről mi is csak találgattunk anno. Nos, én nem állítom, hogy megtaláltuk a titok kulcsát és fényt derítettünk a titkos projektre, de egy érdekes interjúból kiindulva várható, hogy a Bethesda visszanyúlva a múltba egy kicsit újra előveszi az Elder Scrolls IV: Oblivion -t.

Ezt Pete Hines PR felelős elmondottai után állíthatjuk, aki egy, a neten megjelent beszélgetésben bőszen emlegette, hogy még idén előjönnek valami újjal az Oblivion kapcsán. Indokolta mindezt azzal, hogy bár hosszú évek teltek el a megjelenés óta, a játék után még mindig óriási az érdeklődés, amihez ha adnak még valami pluszt, akkor ismét nagyot szakíthatnak. Erről a bizonyos "valamiről" természetesen nem kívánt pontos felvilágosítást adni. Helyette példálózott a Shivering Isles kiegészítővel, és megemlítette, hogy az egy évig készülő kiegészítések helyett valami olyannal kell előrukkolni, mint a 2.5 dollárért árusított Horse armor pack, ami olcsó, viszik mint a cukrot és nem utolsó sorban hamar összerakható. Igaz Hines mondandójában a hangsúly az időn volt, és reméljük, hogy a még idén „valamivel" bővülő Elder Scrolls IV: Oblivion nem csak új skinekkel vagy modellekkel gazdagodik majd, hanem valami egészen új dologgal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)