Hirdetés

Wolfenstein: The New Order - újabb képeken a náci hadigépezet

|

Új, látványos képeken csodálhatjuk meg az id Tech 5 képességeit, melyeket a The New Order is használ majd.

Hirdetés

Nem csak az első Wolfenstein: The New Order gameplay osztotta meg a rajongókat, hanem az a hír is, miszerint kimarad a játékból a multiplayer mód, mi viszont bizakodóak vagyunk a projekttel kapcsolatban, pláne akkor, ha olyan szemnek kellemes képeket nézegethetünk róla, mint az alábbiak.

A kattintásra megnövő képeken a szenvedés, a halál, a fegyverek, a robotok, a vér és a torkolattüzek szinte kézzelfogható közelségbe kerülnek hozzánk, ennek köszönhetően minden adott egy jó kis háborús lövöldéhez, reméljük nem okoz majd csalódást a The New Order.

Sajnos elég sokat kell várnunk, mire ez kiderül, ugyanis a Wolfenstein: The New Order megjelenését elcsúsztatták, így 2013. vége helyett 2014-ben debütál csak, cserébe viszont egyszerre érkezhet PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Ti melyik platformra szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)