Hirdetés

Betilthatják Dél-Koreában a Steamet

|

A Valve helyi besorolás nélkül kínálja játékait.

Hirdetés

Könnyen bezárhatja virtuális játékbarlangját a Valve Koreában, mert az tevékenységével folyamatosan megsérti a helyi törvényeket.

A koreai törvények szerint az országban nem jelenhet meg, illetve egyáltalán nem is válhat elérhetővé olyan játékprogram, amit korábban az illetékes nemzeti hatóság nem vizsgált meg és értékelt a korhatár szempontjából. Az ott nem sokat számít, hogy egy AAA címről, vagy egy otthon, Pascal alatt írt Kígyóról van szó, vagy ha azt más szervezet, mondjuk a PEGI végezte el korábban -ott csak a saját értékelés mérvadó, és az mindenre. Ezt a szabályt szegi meg a Valve, mikor hazai besorolás nélkül árulja játékait Steamen. (A besoroltatás egyébként pénzbe kerül, és sok fejlesztő inkább kihagyja azt.) A helyi szervek asztalán a Steam teljes betiltása is szerepel, de remélik sikerül valamilyen alternatív megoldást találnuik a problémára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)