Hirdetés

Betrayer launch trailer - a fekete-fehér felfedezés

|

Megérkezett a F.E.A.R. alkotóinak noir horrorjátéka és vele együtt a hozzá tartozó utolsó előzetes is.

Hirdetés

Elérhetővé vált a F.E.A.R.  és a No One Lives Forever egykori fejlesztőit tömörítő Blackpowder Games első játéka, a Betrayer, amely fekete-fehér horrorjátékként, egyedi atmoszférával és izgalmas sztorival próbál érvényesülni a piacon.

A belső nézetes noir lövölde az amerikai gyarmatosítás idejére dob vissza minket, hogy élőhalottnak kinéző brit katonákkal - és más misztikus lényekkel - nézzünk szembe a vadonban, miközben naplók és különböző tárgyak gyűjtésével fokozatosan megismerjük a történetet. A launch trailer bemutatja, hogy miképpen működik a különc koncepció a gyakorlatban:

A Betrayer március 31-ig 17.99 euróért (~5610 forintért) szerezhető be a Steamről, azt követően már 19.99 eurót (~6235 forintot) kérnek érte a készítők. Ha továbbra sem tudjátok hova tenni a játékot, ne hagyjátok ki részletes előzetesünket, ami minden kérdést megválaszol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)