Hirdetés

Bevásárolt a Logitech

|

A Slim Devices megvásárlásával az egészen egyedülálló Transporter fejlesztői csatlakoznak a Logitech amúgy sem szegényes portfóliójához.

Hirdetés

A Logitech ma bejelentette, hogy felvásárolta az otthoni hálózatokra épülő zenei rendszerek fejlesztésében úttörőnek számító Slim Devices vállalatot. A Slim Devices termékei - mint például a közismert Squeezebox vagy a nemrégiben megjelent Transporter - lehetővé teszik, hogy a lakás több szobájában is kiváló minőségű digitális zenét hallgathassunk egyidejűleg, legyen az akár egy internetes rádióadás, akár a számítógépen vagy egy hálózati eszközön tárolt zene. A Logitech a magántulajdonban lévő, kaliforniai székhelyű Slim Devicesre 20 millió amerikai dollár és előirányzott célok teljesítéséhez kötött plusz díjak fejében tett szert.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)