Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - fejlesztői streamet kapunk még ma este, itt nézheted

|

Néhány órán belül jelentést tesz a Ubisoft csapata az évtized egyik legjobban várt játékáról.

Hirdetés

A Ubisoft tegnap értesített mindenkit, hogy még ma este kapni fogunk egy Beyond Good & Evil 2 fejlesztői műsort. A show a Ubisoft Twitch csatornáján lesz. A programról nem árultak el semmit, de jó eséllyel tényleg csak kis mesélés lesz, esetleg új képekkel, infókkal.

Hirdetés

Leginkább azért nem számítunk semmilyen konkrét játékmenet bemutatóra, mert közel az E3, és valószínű hogy a legtöbb puskaport azért ott akarják majd eldurrantani a stúdiók. A Ubisoft egyelőre nem jelentette be, hogy készülnének BG&E2 tartalommal, de azért gyanítjuk, hogy nem fogják kihagyni az év egyik legnagyobb lehetőségét.

Maga az adás helyi idő szerint 6 órakor fog indulni. Akár itt, ebben a hírben, vagy pedig ezen a linken keresztül is követhetitek majd.

Nézd meg Ubisoft élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ti várjátok már a Beyond Good & Evil 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)