Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - Az első trailer?

|

A Beyond Good & Evil tipikus példája, az igaztalanul mellőzött játékoknak. Szerencsére a folytatás már készül.

Hirdetés

A Beyond Good & Evil egy nagyszerű kis játék volt a maga idejében. A játékmenet mindenből merített egy keveset. Sam FIsherként lopakodhattunk, Star Wars Racer szerű versenyeket nyomhattunk, és mivel mi alapvetően fotóriporterek voltunk, csodaszép képeket készíthettünk.

Mindezek mellett a nagyszerű sztori, és a pompás akció magával ragadta a legtöbb játékost. Stílusa meghatározhatatlan, néhol vicces, néhol szomorkás, igazi francia alkotás volt. A játék azonban a marketing teljes hiánya miatt, nem tudott jó eladásokat produkálni.  Michael Ancel már régóta szeretné elkészíteni a folytatást, és hála istennek, az Ubisoft látott is fantáziát a projektben. Egyelőre ugyan úgy tűnik, csak konzolokra érkezik a Beyond Good & Evil 2, de a remény hal meg utoljára. A napokban feltűnt egy francia oldalon az alant látható videó, ami igencsak hangulatos, és állítólag a Beyond Good & Evil 2 első trailere. Nézzük is meg jól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)