Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - mégsem csak a korábban közölt platformokra jön?

|

A Ubisoft spanyol Twitter oldala közzétett egy érdekes bejegyzést, miszerint négy platformra jön a játék. Aztán le is vették gyorsan. Hiba történt?

Hirdetés

Napról-napra egyre több minden derül ki a Ubisoft ígéretes alkotásáról, van olyan, amit a fejlesztők osztanak meg velünk, és olyan is, amire a rajongók bukkannak rá. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió hibájából derült ki idő előtt, hogy mely platformokon élvezhetjük majd a sorozat második részét.

Hirdetés

A Ubisoft Spain Twitterén jelent meg egy cikk a Beyond Good & Evil 2 E3-as szerepléséről, és a bejegyzés írója véletlenül azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy milyen masinákra érkezik meg a játék. Az eredeti posztban az állt, hogy PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és bizony Nintendo Switchre is megjelenik a következő Beyond Good & Evil. Nagyjából három és fél óráig volt elérhető a bejegyzés, amit aztán töröltek, majd újból felkerült, ám ezúttal a platformok nélkül.

Elképzelhető, hogy csak egy hibáról van szó, így semmiképp sem szabad készpénznek venni a dolgot, de a korábbi pletykák és a most kiszivárgott információk alapján azért van esély rá, hogy a Nintendo legújabb gépére is megjelenik majd a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)